Startpagina

Overname gegevens

Op mijn site staat een groot aantal historische uitslagen en andere gegevens van Nederlandse kampioenschappen.

Ik kan mij voorstellen dat er beheerders van andere sites zijn die graag een deel daaruit zouden willen publiceren op hun eigen site.

Om aan die wensen tegemoet te komen heb ik de volgende regels opgesteld:

1) Recente gegevens, zoals de uitslagen van de NK's van 1998 tot heden zijn geheel vrij over te nemen. Ik stel het wel op prijs als u daarbij de bron vermeld.

2) Andere historische gegevens over NK's mogen pas na toestemming gekopieerd dan wel overgenomen worden. Over het algemeen zal dan ik dan ook vragen de bron te vermelden. De pagina's waarvoor dit geldt zijn trouwens te herkennen aan het onderschrift (c)OK.

Aan de beheerders van sites die reeds een deel van deze historische gegevens zonder toestemming hebben overgenomen vraag ik in 1e instantie vriendelijk alsnog toestemming te vragen voor de publicaties van deze gegevens.

Daarnaast staan op mijn site ook nog de Nederlandse ranglijsten deze gegevens zijn openbaar. Omdat deze gegevens nogal sterk aan verandering onderhevig zijn raad ik u aan alleen een link naar deze pagina's op te nemen op uw site, anders zit u binnen de kortste keren met verouderde gegevens die tot (grote) misverstanden kunnen leiden.

Contact
Overname gegevensContact